EN3A8790

KÆRE KOMMENDE ELEV

Hvert år i starten af august går over 400 unge mennesker for første gang ind ad dørene på EG som gymnasie- og HF-elever, og til sommer kan du blive en af dem.

Velkommen til EG. Velkommen til et fællesskab, hvor fagligheden, kammeraterne og det sjove skoleliv står i centrum. Måske ved du lige præcis, hvad du vil bruge din uddannelse til, måske ligger vejen helt åben for dig. Uanset hvad, vil du komme ud på den anden side med en stærk faglighed og et godt netværk i bagagen.

På EG handler det først og fremmest om, at du bliver parat til at tage den videregående uddannelse, du drømmer om. Du kommer til at møde dine fag i klasselokalerne, men også på ekskursioner, i temaforløb, ved fællesforedrag og meget mere. Den varierede undervisning skaber både mere interessant og mere brugbar læring, så du kan nå dine mål efter gymnasiet.

Men gymnasiet og HF er også en særlig tid, hvor du får oplevelser og venner for livet. Du bliver en del af et livligt og aktivt studiemiljø, hvor du får rig lejlighed til at engagere dig i alt fra politik og miljø, til cafeer og fester. Elevernes muligheder for at forme livet på skolen er nemlig noget af det, vi vægter allerhøjest.

På de kommende sider får du en guidet tur på skolen. Du kan bl.a. læse om livet på skolen og dine valgmuligheder i forhold til studieretninger og fag. På de sidste sider finder du info om, hvordan du bliver optaget. Du kan også læse meget mere om skolen på vores hjemmeside: eg-info.dk.

Jeg glæder mig til at se dig på EG!

Henrik B. Bæch, rektor