Skoleliv lille

Skoleliv+

Morgensamling og fællestimer

En gang om måneden er der morgensamling på Torvet. Her samles du og alle de andre elever for at få vigtige beskeder og høre nyt om det, der sker på skolen. Lærere og ledelse er at finde på scenen, men det er også i høj grad elevernes rum, hvor de reklamerer for forskellige arrangementer og underholder med musik, drama eller andre sjove indslag.

Det er også på Torvet eleverne samles til fællestimer. Her er der inviteret en særlig gæst fx en politiker, iværksætter eller kulturpersonlighed, som vil holde et foredrag, igangsætte en politisk debat eller sætte fokus på forskellige problemstillinger, som er relevante for eleverne.

EN3A3340

Studietur og udveksling

I 3.g og 2.HF kommer alle elever på studietur til udlandet. Klasserne er selv med til at planlægge turene, og i 2016 gik de til så forskellige steder som Washington, Tanzania og Barcelona. De elever, som har sprogfag på højt niveau har desuden mulighed for at komme på udveksling til Tyskland eller Frankrig. Både studietur og udveksling giver dig mulighed for at bruge dine fremmedsprog i praksis og gå på opdagelse i en anden kultur.

DSC02640-3

Fester, caféer og koncerter

De mange sociale aktiviteter på EG spænder fra små hyggelige indslag i hverdagen til store fester. I december kan du fx lægge vejen forbi juleboden og resten af året er der bl.a. filmaftner, koncerter og fredagscaféer. Med jævne mellemrum afholdes større fester på skolen heriblandt introfest, galla, julefest, fastelavnsfest og dimissionsfest. De fleste begivenheder er arrangeret af elevudvalgene, og du kan derfor selv få indflydelse på dem. Det eneste, du skal gøre, er at deltage i møderne og give dit besyv med.

EN3A2321